Voor slechts € 7,95 staat uw kantoorruimte ook op deze website DIRECT PLAATSEN
FAQ Contact

Kantoorruimte huren in Rotterdam voor € 2.050,00

REAGEREN

Van Nelleweg, Rotterdam
Locatie: ‘Van Nelle Fabriek’

Unit:

 Nog te realiseren

Verdieping:

 Begane grond of eerste verdieping

Oppervlakte:

 75 m²

Werkplekken:

 6 tot 7 werkplekken

Huurprijs:

 € 2.050,- per maand exclusief BTW

Servicekosten:

 € 139,- per persoon per maand

Huurtermijn:

 In overleg

Je zal je gasten maar kunnen ontvangen in een pand dat op de lijst van het UNESCO Werelderfgoed staat! Op een plek waar architecten jaar op jaar iconische gebouwen en elementen hebben toegevoegd, in een pand dat na bijna een eeuw nog indrukwekkender is dan in de tijd dat het gebouwd werd. Een gebouw dat ook wel het belangrijkste industriële monument van Nederland wordt genoemd: de Van Nelle Fabriek!

In dit iconische en industriële object hebben wij kantoorruimtes gerealiseerd die eind 2018 zullen worden opgeleverd. Als je een inspirerende plek zoekt? Dit is er één! De toonaangevende architectuur is overweldigend en de verhalen die er bij horen misschien nog wel indrukwekkender. Gebouwd in en na de oorlog, en daarmee één van de belangrijkste locaties tijdens (en na) de wederopbouwperiode van ons land.

Naast de architectuur wordt je ook omgeven door andere ondernemers en bedrijven die aan hun droom bouwen. Met goede restaurants, uitstekende koffie en geweldige lunchtentjes op het terrein en in de buurt is de Van Nelle Fabriek een perfecte ontmoetingsplek voor ondernemers. Op fietsafstand van het Centraal Station van Rotterdam en uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer en de auto.

In de nabije toekomst zullen ook tal van faciliteiten op het terrein gevestigd worden. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een mini-supermarkt, kinderopvang, sportschool of zelfs een klein medisch-servicepunt met bijvoorbeeld een fysiotherapeut en een apotheek-afhaalpunt. Zo kunt u uw werk ook ideaal combineren met uw privé, Deze unit betreft een afgesloten kantoorruimte, waarbij u standaard de volgende services kan verwachten:

-          Gebruik van zakelijk adres
-          Lokaal telefoonnummer met handset
-          Volledig ingericht met meubilair
-          Gebruik van ‘social space’ op alle locaties
-          Plug & Play
-          24/7 toegang

Op deze locatie beschikken wij over meerdere ruimtes van verschillende oppervlakten en daarbij behorende huurprijzen. Voor een compleet overzicht van de beschikbare ruimten kunt u het beste telefonisch contact opnemen met ons kantoor; 085 - 273 2334

 

 

Adresgegevens

Van Nelleweg
3044BC Rotterdam

Bel ons

085 2732 334

Kenmerken van de kantoorruimte

Vergaderruimte:
Receptiefunctie:
Internettoegang:
Pantry:
Openbaar vervoer:
Gemeubileerd / gestoffeerd:Gemeubileerd en gestoffeerd
Parkeergelegenheid:Eigen terrein
Minimale huurtermijn: N.o.t.k.

Stel uw vraag aan de verhuurder

Wilt u bezichtigen of heeft u een vraag? Reageren is vrijblijvend en kosteloos.

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Uw bericht:

Development: W3Company | Algemene voorwaarden | Disclaimer