Voor slechts € 7,95 staat uw kantoorruimte ook op deze website DIRECT PLAATSEN
FAQ Contact

Kantoorruimte huren in Rotterdam voor € 495,00

REAGEREN

Wilhelminakade, Rotterdam
‘de Rotterdam’

Unit:

-

Verdieping:

Meerdere etages

Oppervlakte:

Diverse metrages

Huurprijs:

Al vanaf € 495,- per maand

Huurtermijn:

Al vanaf 1 maand te huur

Parkeren:

Optioneel op eigen terrein

Volledig verzorgd ondernemen in de Skyline van Rotterdam? Uitkijken op de Erasmusbrug en genieten van uitstekende faciliteiten en een uniek serviceniveau?

‘De Rotterdam’ biedt een flexibele en professionele werkomgeving aan moderne organisaties met een prachtig uitzicht over de Maas en de cruise terminal van Rotterdam. Ook beschikt het gebouw over moderne meeting rooms, uitgebreide receptiediensten een espressobar met de beste koffie en ruim voldoende parkeerfaciliteiten onder het gebouw.

Deze locatie is zonder twijfel één van de meest complete kantoorgebouwen van de stad. Uitnodigend voor passanten, gastvrij voor gasten en de perfecte plek voor de moderne ondernemer, werknemer en zzp’er is de Rotterdam ideaal gelegen op de ‘Kop van Zuid’. Een gebied dat erg in ontwikkeling is en inmiddels uitgegroeid tot een populaire kantoorlocatie voor grote bedrijven.

Met een goede aansluiting op de ring van Rotterdam is deze locatie ook in de spits prima per auto te bereiken. Gaat u liever met het Openbaar Vervoer? Zowel de tram, bus alsmede de metro liggen op slechts drie á vier haltes vanaf het Centraal Station.

CS Rotterdam staat bekend om de superieure verbindingen met de rest van Europa. Zo heeft u onder andere een uitstekende en snelle verbinding met Amsterdam, Antwerpen/Brussel, Parijs en zelfs Marseille via de Thalys, en reist u met de ICE naar grote plaatsen in Duitsland zoals München, Berlijn en Hamburg. Een lunchafspraak in London? Met de Eurostart-trein, bent u binnen no-time in het Verenigd Koninkrijk!

Op deze locatie beschikken wij over meerdere ruimtes van verschillende oppervlakten en daarbij behorende huurprijzen. Voor een compleet overzicht van de beschikbare ruimten kunt u het beste telefonisch contact opnemen met ons kantoor; 085 - 273 2334

 

 

Adresgegevens

Wilhelminakade
3072AP Rotterdam

Bel ons

085 2732 334

Kenmerken van de kantoorruimte

Vergaderruimte:
Receptiefunctie:
Internettoegang:
Pantry:
Openbaar vervoer:
Gemeubileerd / gestoffeerd:Gestoffeerd
Parkeergelegenheid:Eigen terrein
Minimale huurtermijn: N.o.t.k.

Stel uw vraag aan de verhuurder

Wilt u bezichtigen of heeft u een vraag? Reageren is vrijblijvend en kosteloos.

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Uw bericht:

Development: W3Company | Algemene voorwaarden | Disclaimer