Voor slechts € 7,95 staat uw kantoorruimte ook op deze website DIRECT PLAATSEN
FAQ Contact

Kantoorruimte huren in Rotterdam voor € 2.500,00

REAGEREN

Weena, Rotterdam
City Centre

Unit:

-

Verdieping:

Meerdere verdiepingen

Aantal werkplekken:

8 à 10 werkplekken

Huurprijs:

€ 2.500,- incl. servicekosten, excl. BTW.

Huurtermijn:

Flexibele huurtermijnen mogelijk

Parkeren:

Nabij gelegen, openbaar.

Toegankelijk

24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk

 

Dit kantoor in het centrum van Rotterdam ligt in een rond, zilverkleurig gebouw dat een opvallend adres biedt in een stad met een reputatie tot vernieuwende ontwerpen. Het gebouw ligt aan de Weena, waar ook het Nederlands Architectuurinstituut ligt. Deze laatste is van invloed geweest op de uitbreiding van het aantal prestigieuze, hoge gebouwen die de skyline van Rotterdam hebben doen veranderen.

Lokale ondernemingen zijn voornamelijk bouwbedrijven, maar ook enkele multinationals op het gebied van consumentenproducten zijn hier vertegenwoordigd. De faam van de universiteit in medisch onderzoek, management en economie is terug te vinden in de kleine en middelgrote dienstverlenende bedrijven die ook in de buurt gevestigd zijn. Als laatste maar zeker niet te minder; is deze locatie en haar omgeving één van Nederlands belangrijkste centra voor media en kunst, ondersteund door de wereldberoemde Willem de Kooning Academie.

Rotterdam heeft een eeuwenoude ambitie om een van de meest schone steden ter wereld te worden, en dit zorgt voor de opkomst van bedrijven die zich specialiseren in duurzame technologieën. Het kantoor in het centrum van Rotterdam ligt op slechts twee minuten lopen van de OV-faciliteiten met andere Nederlandse steden maar ook met de rest van Europa.

Op deze locatie beschikken wij over meerdere ruimtes van verschillende oppervlakten en daarbij behorende huurprijzen. Voor een compleet overzicht van de beschikbare ruimten kunt u het beste telefonisch contact opnemen met ons kantoor; 085 - 273 2334

Adresgegevens

Weena
3012NJ Rotterdam

Bel ons

085 2732 334

Kenmerken van de kantoorruimte

Vergaderruimte:
Receptiefunctie:
Internettoegang:
Pantry:
Openbaar vervoer:
Gemeubileerd / gestoffeerd:Gemeubileerd en gestoffeerd
Parkeergelegenheid:Openbaar
Minimale huurtermijn: N.o.t.k.

Stel uw vraag aan de verhuurder

Wilt u bezichtigen of heeft u een vraag? Reageren is vrijblijvend en kosteloos.

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Uw bericht:

Development: W3Company | Algemene voorwaarden | Disclaimer