Voor slechts € 7,95 staat uw kantoorruimte ook op deze website DIRECT PLAATSEN
FAQ Contact

Kantoorruimte huren in Nijmegen voor € 209,00

REAGEREN

Jonkerbosplein, Nijmegen
City Centre

 

Unit:

 

Verdieping:

Top Floor!

Aantal werkplekken:

Flex-/werkplek

Huurprijs:

€ 209,- incl. servicekosten, excl. BTW.

Huurtermijn:

Maandelijks opzegbaar, maximale contractduur 5 jaar.

Parkeren:

Eigen terrein tegen meerprijs á € 125,- per maand

Optioneel

24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk - Gemeubileerd huren mogelijk!

Bedrijvenverzamelgebouw ‘FiftyTwo’; een opvallende zwarte toren van 17 verdiepingen, die in een schuin in een hoek staat. In de avonduren is dit gebouw een imposante verschijning vanwege de lichten die op de top van het gebouw van kleur veranderen. Mede hierdoor is het gebouw zeer bekend in de gehele regio. Winkelcentrum Dukenburg, bedrijventerrein de Winkelsteeg en de Radboud Universiteit zijn enkele toonaangevende locaties in de directe omgeving.

Door de nabijheid van grote uitvalswegen zoals de Rijksweg A50, A73 en de A326, zijn zowel de richting van de randstad alsmede de richting naar Duitsland in de bereikbaarheid bijzonder goed te noemen. Parkeren doen u en uw zakenrelaties kosteloos in de directe omgeving. Door de aanwezigheid van NS-treinstation ‘de Goffert’ en verschillende bushalten op loopafstand, is ook een verbinding met het Openbaar Vervoer uitstekend geregeld. Met deze strategische ligging is dit misschien wel één van de meest ideale locaties in Nijmegen voor uw netwerkmogelijkheden met andere professionals.

Naast compleet ingerichte en gestoffeerde kantoorruimten treft u o.a. vergaderzalen, een restaurant, een koffie/thee bar en een business lounge. Of u voor een half uur of voor enkele jaren komt werken; de servicemedewerkers van dit gebouw staan graag voor u klaar om u van alle gemakken te voorzien. U kunt hierbij denken aan het regelen van lunch, of het bellen van een taxi en nog zoveel meer. Alles om u in de gelegenheid te stellen u echt te focussen op uw werkzaamheden.

Op deze locatie beschikken wij over meerdere ruimtes van verschillende oppervlakten en daarbij behorende huurprijzen. Voor een compleet overzicht van de beschikbare ruimten kunt u het beste telefonisch contact opnemen met ons kantoor; 085 - 273 2334

 

 

Adresgegevens

Jonkerbosplein
6534AB Nijmegen

Bel ons

085 2732 334

Kenmerken van de kantoorruimte

Vergaderruimte:
Receptiefunctie:
Internettoegang:
Pantry:
Openbaar vervoer:
Gemeubileerd / gestoffeerd:Gemeubileerd en gestoffeerd
Parkeergelegenheid:Eigen terrein
Minimale huurtermijn: N.o.t.k.

Stel uw vraag aan de verhuurder

Wilt u bezichtigen of heeft u een vraag? Reageren is vrijblijvend en kosteloos.

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Uw bericht:

Development: W3Company | Algemene voorwaarden | Disclaimer