Voor slechts € 7,95 staat uw kantoorruimte ook op deze website DIRECT PLAATSEN
FAQ Contact

Kantoorruimte huren in Groenekan voor € 348,00

REAGEREN

ALGEMEEN

In deze mooie groene omgeving, onder de rook van Utrecht en in de nabijheid van diverse uitvalswegen is dit markant kantoorpaviljoen gesitueerd met voorgelegen eigen parkeerplaats. Het hele pand is opgedeeld in zelfstandige kantoorunits, waardoor iedere gebruiker zijn eigen identiteit heeft. De kantoorruimtes worden verhuurd inlusief servicekosten en een glasvezel internet verbinding voor snel internet.

BEREIKBAARHEID

Eigen vervoer: Het object centraal gelegen in het land en in directe nabijheid zijn diverse uitvalswegen. Met de auto rijdt u binnen 10 minuten via de Biltse Rading naar het centrum van Utrecht. Het object bevindt zich op 5 minuten rijden van de op en afrit van de A-27, tevens biedt deze een verbinding met de A-28.

Openbaar vervoer: Er bevindt zich in de directe nabijheid een bushalte die verbinding biedt met Utrecht Centraal in circa 20 minuten. Tevens biedt deze bus een verbinding met Bilthoven staton die binnen circa 10 minuten bereikbaar is.

OPPERVLAKTE

Het totaalverhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 2.100 m², verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. Voor de verhuur is er nog circa 500 m² beschikbaar, u kunt al vanaf 28 m² een eigen kantoorruimte huren!

 

Adresgegevens

Groenekanseweg
3737AL Groenekan

Bel ons

085 2732 334

Kenmerken van de kantoorruimte

Internettoegang:
Pantry:
Openbaar vervoer:
Gemeubileerd / gestoffeerd:Gestoffeerd
Parkeergelegenheid:Eigen terrein
Minimale huurtermijn: 1 jaar

Stel uw vraag aan de verhuurder

Wilt u bezichtigen of heeft u een vraag? Reageren is vrijblijvend en kosteloos.

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Uw bericht:

Development: W3Company | Algemene voorwaarden | Disclaimer