Voor slechts € 7,95 staat uw kantoorruimte ook op deze website DIRECT PLAATSEN
FAQ Contact

Kantoorruimte huren in Enschede voor € 750,00

REAGEREN

Algemeen:
In het havengebied te Enschede op zicht locatie bieden wij u "turn key' kantoorruimte op de 2e etage met volop eigen parkeerplaatsen te huur aan.

Oppervlakte(s):
- kantoorruimte 2e etage ca. 100 m²

De oppervlakten zijn gemeten door de verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Voorzieningen:
- Voldoende parkeergelegenheid
- Glasvezel 
- Airco
- Toilet voorzieningen.

Ligging:
Het object is gelegen op industrieterrein "Het Havengebied". Het havengebied ligt aan de westkant van de stad Enschede rondom het Twentekanaal. Dit industrieterrein beslaat op dit moment een bruto- oppervlakte van circa 200 hectare, met daarop circa 300 bedrijven Op het betreffende industriegebied bevinden zich meerdere grote ruime opgezette bedrijven. Bedrijven die hier gevestigd zijn, zijn o.a.: Vredestein, Sesam, Orion Beton, de Betoncentrale, de Papiercentrale, Sligro en Pilkington. Het object is gelegen naast de Workx.

Bereikbaarheid:
Het bedrijventerrein beschikt over goede ontsluitingswegen zoals de Westerval en de Auke Vleerstraat, welke direct in verbinding staan met de rijksweg A35 richting Amsterdam en Berlijn. De bereikbaarheid met eigen vervoer is dan ook goed te noemen. De locatie is doormiddel van het openbaar vervoer eveneens goed te bereiken.

Adresgegevens

Strootsweg
7547RX Enschede

Bel ons

085 2732 334

Kenmerken van de kantoorruimte

Vergaderruimte:
Pantry:
Openbaar vervoer:
Gemeubileerd / gestoffeerd:Gestoffeerd
Parkeergelegenheid:Eigen terrein
Minimale huurtermijn: N.o.t.k.

Stel uw vraag aan de verhuurder

Wilt u bezichtigen of heeft u een vraag? Reageren is vrijblijvend en kosteloos.

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Uw bericht:

Development: W3Company | Algemene voorwaarden | Disclaimer