Voor slechts € 7,95 staat uw kantoorruimte ook op deze website DIRECT PLAATSEN
FAQ Contact

Kantoorruimte huren in Eindhoven voor € 828,00

REAGEREN

Tevens soortgelijke kantoren te huur in de categorie van 37m² (€925), 47m² (€1175) en 51m² (€1275) 

 

Dé Plek Eindhoven, dé gunstig gelegen werkomgeving die inspireert!

Bent u op zoek naar een inspirerende werkomgeving, waar u wordt omringd door collega-ondernemers en tegelijkertijd toch in alle rust kunt werken? Dan is het multifunctionele kantoorgebouw Dé Plek in Eindhoven de ideale locatie voor u. Het moderne kantoorgebouw beschikt over uitstekende faciliteiten, razend snel internet, rustige vergaderruimten en sfeervolle flexwerk plekken. Daarnaast is het pand gunstig gelegen en biedt de aanwezigheid van ondernemers uit verschillende vakgebieden de inspiratie die u nodig heeft om als bedrijf verder te groeien.  Gunstige locatie Bespaar kostbare reistijd, met een werkplek in dit perfect gelegen bedrijfsgebouw.

Dé Plek Eindhoven ligt op 2 minuten rijden van de snelweg A2. Op eigen terrein zijn er ruim 100 parkeerplaatsen. Dé Plek ligt op het kruispunt van 2 lokale hoofdroutes: Noord Brabant laan en de Heistraat. En direct naast de fietsrotonde "De Hovenring" met verbindingen naar Meerhoven en Veldhoven

Dichtbij aan de Noord Brabantlaan ligt P+R Meerhoven waar de bussen 18,  401 en 402 stoppen. Het Piramidevormige Dé Plek Eindhoven beschikt over een eigen Japanse bamboetuin van ca 3000m2 met terrassen, die beschikbaar zijn voor de huurders.

Dé Plek is een bruisende en inspirerende werkomgeving en dat komt in de eerste plaats door uw medehuurders. In totaal biedt Dé Plek ruimte aan 100 collega-ondernemers, die allen vol zitten met ideeën. Doordat u zoveel verschillende bedrijven onder één dak vindt, kunt u gemakkelijk profiteren van de kennis en ideeën van uw collega’s. Hebt u teveel opdrachten? Besteed ze uit aan uw buurman! Hebt u even geen werk? Drink een kop koffie met uw medehuurders, wellicht kunnen zij u helpen.

Zoveel ondernemingen onder een dak, dat zorgt natuurlijk voor een schat aan kennis en ervaring. Dé Plek doet er dan ook alles aan om huurders dit potentieel volledig te laten benutten. Zo vindt u in Dé Plek de sfeervol ingerichte co-werkclub. Hier kunt u werken aan grote tafels die u deelt met collega’s. Zodoende kunt u tijdens het werken met een half oor meeluisteren naar de gesprekken van uw collega’s en hier desgewenst op inhaken. Hierdoor wordt u de hele dag geprikkeld door nieuwe ideeën. Wilt u zich even afzonderen? Er zijn ook genoeg rustige plekken, waar u aan een eigen bureau rustig door kunt werken. Daarnaast organiseert en faciliteert Dé Plek regelmatig workshops en lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Faciliteiten Dé Plek beschikt over alle faciliteiten die u als ondernemer nodig heeft. Zo kunt u gebruikmaken van glasvezel internet en heeft u beschikking over -niet onbelangrijk- uitstekende espresso en cappucino

Adresgegevens

Noord Brabantlaan
5657GB Eindhoven

Bel ons

085 2732 334

Kenmerken van de kantoorruimte

Vergaderruimte:
Receptiefunctie:
Internettoegang:
Pantry:
Openbaar vervoer:
Gemeubileerd / gestoffeerd:Gestoffeerd
Parkeergelegenheid:Eigen terrein
Minimale huurtermijn: 6 maanden

Stel uw vraag aan de verhuurder

Wilt u bezichtigen of heeft u een vraag? Reageren is vrijblijvend en kosteloos.

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Uw bericht:

Development: W3Company | Algemene voorwaarden | Disclaimer