Voor slechts € 7,95 staat uw kantoorruimte ook op deze website DIRECT PLAATSEN
FAQ Contact

Kantoorruimte huren in Den Bosch voor € 350,00

REAGEREN

MOOIE KANTOORRUIMTE TE HUUR IN CENTRUM ’S-HERTOGENBOSCH:

 

Omschrijving object  Dit schitterende rijks monumentaal gebouw, is in 1910 gebouwd als voormalig herenhuis onder  Neo-Renaissance stijl. 

 

Het pand heeft een totale grootte van circa 210 m², voor de verhuur is nog circa een totaal van 45 m² kantoorruimte beschikbaar. 

kantoorruimte (inclusief toebedeling algemene ruimtes), circa 85 m²  Totaal: circa 85 m² 

 

Locatie  Bereikbaarheid  Gezien de ligging op steenworp afstand van het Centraal Station van ’s-Hertogenbosch, is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer uitstekend te noemen. Verder is het object, ondanks dat het in het centrum is gelegen, ook prima bereikbaar met de auto. Via de Koningsweg en de Vughterweg zijn de snelwegen aan de zuidkant van de stad (A2 en A65) binnen enkele autominuten bereikbaar. 

Omgevingsfactoren  Het object is gelegen aan de Oranje Nassaulaan in het centrum van de stad, met direct zicht op de beroemde ‘Bossche Gouden Draak’. Het kernwinkelgebied, met al haar winkel- en horecavoorzieningen is gelegen op enkele minuten loopafstand. De directe omgeving van het object bestaat uit een mix van kantoren en woningen. Enkele spraakmakende bedrijven in de directe omgeving zijn Banketbakkerij Jan de Groot, Movement Real Estate, Brand Loyalty en Essent.  Parkeren   In de directe omgeving van het object zijn voldoende parkeermogelijkheden. Het betreft hier in vrijwel alle gevallen betaald parkeren. Bij de afdeling stadstoezicht van de gemeente ’s-Hertogenbosch zijn, indien de beschikbaarheid dit toelaat, parkeervergunningen aan te vragen.  

 

Kantoorruimte bovenste verdieping • gestukt plafond;  • gestukte wanden;  • een natuurstenen vloer;  • verwarming middels een cv-installatie; 

• schitterende houten vloeren  • eigen betegeld toilet. 

Tuin • een Engelse tuin met een gezellige zitplek;  • een kelder ten behoeve van opslag en de cv-installatie.  Huurtermijn  Drie (3) jaren en telkens verlengingsperioden van drie (3) jaren.  Opzegtermijn  Twaalf (12) maanden voorafgaande aan de expiratiedatum, wederzijds opzegbaar. Met btw belaste verhuur.  Zekerheidsstelling  Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en inclusief btw  Indexering  Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.  Servicekosten  Nader overeen te komen.  Betalingen  Per één (1) maand vooruit te voldoen.  Aanvaarding  In overleg. 

 

Adresgegevens

Oranje Nassaulaan
5211 A Den Bosch

Bel ons

085 2732 334

Kenmerken van de kantoorruimte

Vergaderruimte:
Receptiefunctie:
Internettoegang:
Pantry:
Openbaar vervoer:
Gemeubileerd / gestoffeerd:Gemeubileerd en gestoffeerd
Parkeergelegenheid:In directe nabijheid
Minimale huurtermijn: 3 jaar

Stel uw vraag aan de verhuurder

Wilt u bezichtigen of heeft u een vraag? Reageren is vrijblijvend en kosteloos.

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Uw bericht:

Development: W3Company | Algemene voorwaarden | Disclaimer